onsdag 5 januari 2011

Lillördag

DSC_1496

Omelett med rökt kalkon, keso, tomat. 2 Finn crisp med lite färskost.

 

DSC_1499

Tradera är rätt bra det! Fick hem denna låda igår full med kläder till Harry. En del lite sunkiga, men andra jättefina! Är ju lite som att köpa grisen i säcken egentligen.. Oftast så är det inga problem. Men som beskrivningen om dessa plagg;”mycket fint skick”. Fullt med hår, katt, hund? Långa hårstrån. Man kan ju faktiskt rolla av plaggen lite! Och självklart skriva i annonsen om det finns husdjur!!

Jaja, slut gnällt nu. Kollade mailen och jag hinner nog få hem Wii idag!!!! Kom på nu att det är väl bara 1 handkontroll med?? Typiskt. Vi får turas om helt enkelt tills vi köpt en till!

Blev en svettig promenad med vagn och bob igår. BRA! Blir en tur efter lunchen igen. Skulle ju kunna ta dubbelvagnen, men antar att Edit somnar då och det vill vi inte. Med dubbelvagnen så blir det ju dubbelt så tungt då Ler Fröken E har i princip slutat sova på dan så det är lika bra att fortsätta så. Ibland måste man rätta sig lite mer efter barnen.

Räknar ju ner till zumban nu! 7 dagar kvar. Beställde ett par nya träningsbyxor igår, hoppas dom passar. Kul med lite nytt! Är sugen på att testa ett pass som heter Let’s go disco (en rolig och fartfylld dansklass). Är ju kul att dansa, men om jag kan det är en annan femma Skrattar Bara det är roligt så! Ska nog anmäla mig till den.

Nu måste vi leka lite innan lunchen och utgång i snöyran. Ja, det snöar idag också…

1 kommentar:

Linda sa...

sv: Jag ser verkligen framemot morgondagens pass men är rädd för att ha träningsvärk i hela kroppen på fredag ;-)

Ja du vagn plus bob är rena styrkepasset och vad skoj med att få hem spelet :-)

Vi har bollywoodpass på mitt gym och det skulle ju va rätt intressant att testa i dansväg ;-)

Ha en skön lilllördag..