lördag 16 juli 2011

Framåt

Nu börjar det likna nåt på lekstugan : ) Vi började igår kväll, inte lätt med två väldigt nyfikna barn!! Ojoj säger jag bara. Harry lyckades stoppa ner händerna i hinken och Edit hela penseln. MEN man ska ju göra barnen delaktiga, eller hur?! : )
Dom tröttnade efter en stund och körde sitt race i största vattenpölen på gården! Kul hade dom iaf. Hann inte med att knäppa då Harry låg i princip raklång där i pölen!!


DSC_0248


DSC_0251 DSC_0250


DSC_0221


Få se om Fredrik går ut en stund nu ikväll och fortsätter sätta panel. Sen är det dags för schellack och målning! Närmar sig : ) Kollade lite på möblerna jag har kvar från min lekstuga. måste ställa in bordet och kolla, men jag tror det är för stort.. Typiskt! Sen måste vi bygga en egen diskbänk då den vi fått är på tok för stor. Den får nog flytta in i lekrummet i huset istället.
Har en svart MICKI-spis som jag tror får hamna där ute. Den är bara 29cm djup till skillnad mot 48cm. Snickra ihop en enkel diskbänk med ho och kran. Förvaring under. Det blev kakel kvar från köket så ev. blir det kaklat på väggen ovan.
Hoppas resultatet blir lika fint som i mitt huvud!!