tisdag 6 oktober 2009

Nya tag igen då

Gårdagen var bara piss. Fick inte behålla nåt förrns vid 17-tiden... Behöver jg säga nå mer än BLÄÄ!!
Idag är det som bortblåst som tur är. Trött i kroppen, men det är ju inte så konstigt när man inte får i sig tillräckligt med näring. Jag klagar ju inte om man kollar på vågen! Haha, nej skämtåsido det är bra att den håller sig stilla. Än så länge iaf. Hinner säkert gå upp en del innan detta är klart, men visst skulle det vara skönt om jag slapp gå upp så mycket. Det visar sig..

Funderar på att följa med mamma och syster till Valbo idag. Måste hitta nåt i klädväg till kryssningen och Edit behöver varma skor och en jacka. Men det är ju SÅÅ svårt med storlekar. Jag vet inte om Edit är liten för sin ålder om kläderna är helt pucko.. Kan ju inte köpa 80 på en vinterjacka och en 86:a simmar hon nästan i.. Måste ju bli 86 ändå. Suck! Och skor ska vi inte prata om!? Dels är dom väldigt DYRA tycker jag. Så små skor, men det är väl mer jobb på dom så.. Hon måste ju vara varm om fötterna tösen min!

På lördag ska vi på 40-årskalas hos min kusin Mia. Ska bli kul och träffa lite folk, blir inte så ofta. Och fika är ju alltid gott! :)

Nu måste vi lägga på en rem om vi ska komma iväg snart!
Måste ta mig i kragen och lägga in lite bilder snart, kameran är överfull!!