måndag 15 oktober 2012

Förberedelser

Förbereder mig mentalt nu. För DENNA gång ska jag lyckas! JAG ska köra denna fight i 30 dagar och 30 timmar! Man blir rekommenderad att enbart träna denna timme om dagen och jag ska ge det ett försök. Vill verkligen detta nu!! Sitter och skriver massor med matlistor och tips. Läser om andra “fightare” och blir bara mer och mer taggad att köra igång =)
Kommer att köra lite annat med cardion. Vågar inte ge mig på löpbandet med mina fötter. Vill att dom ska hålla nu! Crosstrainer, rodd och cykel får det bli.
Planerar även lite träningstider. Mån-fre kommer jag träna när barnen är på dagis. Måndag är ett undantag, PRO tränar på gymmet 9-11 så då får jag träna efter dom. Blir så fullt annars.
Det är helgerna jag är rädd för.. Blir så lätt att lunchen blir sen och massa annat. Ska verkligen försöka att åka iväg direkt efter frukost och träna. Då är den ju gjord och vi kan hitta på nåt med familjen sen =)

Och maten då? Vet inte om jag ska laga “FF-mat” åt mig och vanlig åt resten eller inte. Egentligen så kan dom gott äta den maten med. Barnen behöver mer kolhydrater osv. Vissa dagar får dom nog korv eller köttbullar istället =)
Tror jag ska handla mat för 1 vecka i taget bara. Blir så lätt mycket kvar i kylen tycker jag. Så det blir till att ladda upp med kvarg, keso osv osv.

Så TAGGA TAGGA nu!!