torsdag 3 september 2009

Följa mina drömmar?

Nu är jag tillbaka för ett inlägg! Händer en hel del runt omkring oss nu, men inget jag vill skriva ut här. Inte än. Både underbara och tråkiga saker sker just nu. Men detär väl livets gång antar jag.

Läste Amandas blogg där hon äntligen avslöjar vad hon ska syssla med i sin "bod"! LYCKA TILL!!
Har själv tänkt länge att jag skulle göra iordning i uthuset med mina kläder. Att möjligheten till att ha visningar där ska finnas. Provrum, sittplatser. Myspys! Har som vanligt allting klart i huvudet. Är bara skapandet som saknas, eller ska jag säga TIDEN?!
Ska verkligen kolla upp mina tankar! Där jag tänkt mig ha denna lokal, visst det är ganska mycket JOBB! Vi tänkte tidigare göra ett "uterum" där så lite är det gjort där. Men lite vitt på väggarna, taket också? Golvet får nog vara som det är. Gammalt fint breda brädor.
Tyger funkar ju bra för att skärma av, dölja. Så kanske hängande böljande tyger på nån vägg. Sittplatser då? Får ju gärna vara lite bekvämt tycker jag. Kanske blir en fristad för mig själv? haha
Men så jag drömmer! Känner mig jättetaggad för att göra ett försök med detta! TACK Amanda för inspirationen!

Nu ska jag gå och göra mig och Edit iordning, tänkte åka till Kyrkis för första gången i höst. Men va fel det såg ut att skriva höst då! Men det är ju nästan det. Känns i luften nu, friskt och härligt. nu börjar alla underbara färger komma fram!!