måndag 13 april 2009

Är det måndag eller söndag?!

Tycker det är jobbigt med alla dessa röda dagar. Visst det är jättemysigt att ha Fredrik hemma så mycket=) Men jag blir alldeles dagvill! Tisdag imorgon, redan!? Kort vecka nu, men sen är det väl några veckor till Kristi flygare.

Blev väckta av telefonen inatt, klockan var väl runt halv 1 tror jag. Fattade först inte att det var telefonen som lät i min dröm.
Det var Fredriks mamma som ringde. Hans pappa var sämre och dom hade ringt efter ambulans. Fredrik åkte dit och hjälpte till med allt. Han mår bättre, men inte är det bra.. Vill som jag skrivit tidigre inte skriva ut några detaljer utn vill ni veta nåt så får ni fråga när vi ses eller maila.
Vi ska inte ta ut något i förskott, vi vet ju inte alls diagnosen i dagsläget. Vet inte om jag är okänslig, men jag kan inte vara ledsen. Mena, det funkar ju inte om vi inte vet vad som är fel! Det behöver inte vara jätteallvarligt, men det är inget simpelt det vet vi.
Jaja, nog om det ska inte skriva så mycket mera.

Grått och riktigt höstväder blev det idag! Men vi ska inte klaga =) Vilken skön påsk.
Och det är bra att det reganr och är lite kallt nu. Satt och kollade på Landet runt och det var ett repotage om mördarsniglar, skulle det vara varmt och torrt så skulle det kunna bli invation av dom äckliga sakerna. Men regnade det lite och var ja som det varit idag så skulle det inte alls bli likadant.
Nu kanske vi inte har så mycket sniglar här, men dom kan följa med från blomsterhandlarna. Ett annat tips vara att skölja bort jorden från rötterna då äggen ligger nere i rotsystemen. Så bort med all jord!

Men vad var det som hände nyss?! Sitter jag och skriver om mördarsniglar? Nu måste det vara väldigt dåligt på ordfronten?! :p Haha

Nu väntar duschen och sängen. Är det väder så blir det en promenad till Kyrkis imorgon.
Ett mål nu är att gå minst 12800 steg om dan!!

Go natt