torsdag 19 januari 2012

Suck

Så mör i benen idag! Blev ca 8 km med vagnen igår + zumba med bara ben kändes det som =) Blir nog bara en promenad idag. Sista dagen med Harry hemma hoppas jag. Han skulle kunna gå idag, men det känns lite onödigt att han ska gå en dag och sen ta helg. Bättre han får vila riktigt så det är full fart på måndag!
Tjuvtittade på vågen i morse. +0,6.. Resultatet av dåligt med träning, mindre vatten och mens.. Bläää! Hoppas på bättre siffror nästa vecka!! Egentligen är det helt bortkastat att väga sig denna vecka i månaden tycker jag. Blir ju bara förbannad!

Så imorgon blir det ett besök hos AMS. Håller på och funderar ut på vad jag ska säga. Inskrivningen skedde 18/8. Fick en kallelse via mail om ett möte med ett huvudskyddsombud på AMS, tydligen nåt nyinskrivningsmöte. Detta fick jag ändra på eftersom det var inskolning med Harry då. Skulle få en ny kallelse om det. Inte ett ljud.
I november var jag hemma med Harry då han hade svinkoppor. Tillbaka till AMS första friska dagen för att anmäla mig till a-kassan igen. Påpekade att jag inte blivit kallad på det där mötet. Till svar får jag att det var ju deras skyldighet att kalla mig. Ja, det tar jag ju förgivet att det är. Men nu då? Nu har det gått 5 månader!? Inte ett ljud.. Mina stämplingsdagar bara försvinner.. Just schysst det!
Blir bara förbannad när jag tänker på det.. Jag har inte fått nån handledare, ingen handlingsplan som det så fint heter. Söker dom få jobb som kommer ut på nätet. Får NADA svar.. Motiverande? Väldigt.. Bara en ond cirkel detta.
Ni som kan hålla er ifrån AMS fortsätt med det!!!! Nej fy va bitter jag blir nu känner jag. Måste sluta nu!
Dags och klä på barnen nu.