tisdag 3 maj 2011

Dag 2

Av inskolningen avklarad. Tror Edit tycker det är jätteroligt att få leka och träffa andra barn. Hon tvärslockna under köksbordet igår när vi kom hem. Helt utslagen! Inte så gott med alla nya intryck hon fick under dagen. Allt totalt nytt. Tror inte hon är lika trött idag, men det gäller att hålla ett öga på henne nu när det närmar sig läggdags. Jag är med hela dan imorgon med och på torsdag ska jag försöka lämna henne *håll tummarna att det går bra* Då kommer även Harry att vara med så jag är lite orolig att Edit vill följa med när Harry följer med mig. Det visar sig..

Tisdag vilket är ja är det Dag 2 eller 3 i Biggest?? Vilket som så funkar allt jättebra! Känner inge sug mellan måltiderna, men det kan ju såklart bero på att jag inte har tillgång till nåt nu när vi är på förskolan hela dagarna. Hoppas det håller i sig resten av veckan!
Körde zumba igår i Söderfors. Var trött innan, men det känns så himla skönt när man gjort den där dryga timmen av SVETT!! Ganska rejäl träningsvärk i låren sen i söndags då jag körde en hel låt knäböj. Mina knän klara inte riktigt av utfall som vi brukar köra på slutet så det blev knäböj istället. Men visst det är också jobbigt!
Vilodag idag och zumba imorgon igen!!

Ska bli intressant med vägningen denna vecka! Jag väger mig i stort sett varje dag. Rätt eller fel? Inte en aning.
Använder mitt Wii som våg, det stämmer bäst. Det rekommenderar att jag väger mig varje dag, men det kan nog lätt gå till överdrift! F*n det här kommer nog gå ganska bra känner jag på mig! Kanske inte kommer vinna, MEN kommer jag igång och går ner några till kilon så är ju “bara” det en vinst i sig!

Nu börjar det bli dags för nattning ser jag. Är ensam hemma ikväll så det är väl lika bra och börja lite smått.

På återseende!