fredag 13 augusti 2010

Vaarmt..

Är så kladdigt och kvaft idag... Inte blivit så många knop idag, men såna dagar är också sköna! Fredag, vilket är skönt. Inte för att de blir en lugn helg, men ändå. Blir ju städning i ett dödsbo imorgon, men det borde inte ta sån lång tid tycker jag. Vi ska "bara" slänga ut allt och så, själva städningen är bortlejd. Tack för det!
Sen har ju Fredrik jour också.. Lika drygt som vanligt, tyvärr. Blir ju så låsta. Ska det handlas så måste antingen alla eller Fredrik åka.. Jag kan inte pysa iväg en liten stund bara.. Men men så är det, nu är det ju 2 helger som är jourfria snart.

Gick mycket bättre med grötätandet för Harry idag. Gjorde iordning lite imorse, men det var inte så intressant. Bättre gick det vid lunch då. Han gapade nästan riktigt efter skeden nu! Men så fort man kan glömma saker!? Kommer inte ihåg nåt från när Edit började med smakisar.. Hur jag gick tillväga osv.. Helt borta! Så nu känner jag mig verkligen som en nybörjare... *igen* Men det är väl bara att fortsätta med gröten och se. Tror, eller jag vet att jag inte kommer orka hålla på och laga mat och frysa in i iskuber för att värma på sen. Den tiden har jag inte, och det gick ju bra med Edit så. Hon fick först gröt sen blev det burkmat några månader innan hon började äta vår mat. Rätt eller fel? Vem vet. Hon äter ju det mesta nu och det är sällan hon ratar nåt. Visst hon har ju sina dagar då just lunchen inte vill ner, men så kan jag också vara ibland.

Just nu sitter hon på golvet framför vitrinskåpet och håller på i ljuslådan.. Sällan! Är väldigt intressant att plocka ur ALLA ljus, stapla lite. Och sen speciellt pilla bort stearin... Drygt! Och svårt att dammsuga upp tycker jag.
På tal om dammsuga så läste jag på Facebook om att vaniljsocker i dammsugspåsen luktar gott! Testade imorse och det stämde. Nackdelen är väl då att jag blev väldigt sugen på SOCKERAKAKA!!

Ikväll blir det grillning hos svärföräldrarna, gottis. Lamm bla tror jag. Alltid lika skönt att åka bort och äta, sätta sig vid ett dukat bord :)

Zumban gick väl OK igår, känner att jag kan ta i mycket mer nu även om stegen inte sitter korrekt! :) Men vem har sagt att dom måste göra det? Ska ju inte direkt uppräda!! haha, tur är väl det!? Svetten bara spruta redan efter uppvärmningen, men det är ju såå dålig luft där vi tränar.. Inte direkt gjord för flåsande och svettande brudar :D Nu blir det byte av dag from nästa vecka. ONSDAGAR KL.19 och SÖNDAGAR KL.18. Tror att klockan 19 är en bättre tid för dom som jobbar inne i stan osv. Men visst det blir mitt i läggningstid för många inkl. mig, men det ska inte stoppa mig!! Så är det bara :) Känns så bra att köra denna grej. Har aldrig varit med om nå liknande så jag hoppas innerligt att det fortsätter komma folk så Marie kör på. Annars får jag väl bita i det sura äpplet att ta mig till stan.. Men vi kör så länge det går.
Vågen pekar nedåt för varje vecka i stort sett! SKÖNT! Äter vanligt och rör på mig! Behövs inge annat, det är ju bevisat. *Gör av med mer än vad du stoppar i dig* Sluta med småätande till att börja med. Det gör otroligt mycket. Lika som att bara äta godis 1 max 2 dagar i veckan istället för lite ofta.
Hitta ersättningar istället för det gotta. En riktigt MÖRK choklad vill man inte äta så mycket av så det kan funka. Varför inte göra en smarrig fruktsallad? Blanda med lite keso, naturell eller smaksatt! Min favorit är Äpple, Päron & Vanilj :)