måndag 31 januari 2011

Tröttis

Fröken va visst jättetrött efter lunch! Somna på 2 röda :-)
Bar nyss över henne till sin säng. Hon får snart inte bli nå större, orkar knappt lyfta henne. Min stora tjej <3
Published with Blogger-droid v1.6.5

Home ALone

Så är jag ensam med barnen denna vecka.. Känns lite sådär. Dagen har gått fort som vanligt. Lite värre med kvällen.. Efter maten fick Edit kolla på Pippi på datorn och jag spelade lite Wii. Harry gick mellan oss och kollade läget.
Nu sitter jag med en sväng till med hårfärgen. Blev inte riktigt bra igår och det går ju rätt så bra att färga själv med så kort hår. Var bra ljus på toaletten och med en till spegel så gick det galant! Hoppas bara att färgen tar lite. Tog det som blev kvar sen igår.. Ska väl egentligen inte använda det, men testa iaf. Och 1 dag kan ju inte spela nån roll tycker jag! Jaja, det visar sig!

Imorgon börjar Kyrkis igen och jag ska gå dit tänkte jag. Såvida det inte är FÖR kallt då. Jag klarar mig ju, men barnen i vagnen blir ju kalla. Men tror det skulle va som idag ungefär. Skönt att komma hemifrån och få några timmar ihjälslagna. Tror Edit verkligen vill leka och träffa lite andra barn än lillbrorsan :)

På tal om det så har jag satt båda barnen i kö till dagis(förskola). Har ju ingen koll på allt det där. Tycker det är så luddigt skrivet överallt. Eller är det bara jag som är trög?
Året då barnet fyller 3 får dom börja Allmänna förskolan på höstterminen. Den är gratis har jag fattat det som. Och tror den är på 15h/vecka också. Ja, det visar sig om jag får nå papper om det. Satt inget datum för start utan då blir det väl första lediga plats inom/efter 4 månader?
Harry har jag sökt from 1 augusti, men jag vet inte.. Har ju funderingar på att börja plugga till hösten. Distans halvfart. Eller jag vet inte ALLS!! På ett sätt vill jag INTE sätta Harry på dagis 1 år och 4 månader.. Edit har ju varit hemma och egentligen vill jag ju ha Harry hemma lika länge med! Tyvärr så räcker ju inte FP-dagarna för evigt.. Hade säkert kunnat snåla in på dom, men man måste ju leva också. Eller?
Måste ta mig i kragen och kolla upp allt med CSN, FK och Högskolan. Vad gäller med föräldrapenning och studiemedel? Ska jag ta studielån (har redan studielån)? Även om det kommer bli fler arbetstillfällen inom detta yrke så är man ju iaf inte garanterad arbete bara för att jag har högskolepoäng.. Så det är många tankar som far runt i skallen för tillfället....

Sen är jag ju ensam hela veckan. F är på kurs uppe i Sandö, befälsutbildning inom Räddningstjänsten. Kommer hem på fredag eftermiddag sen iväg på måndag morgon igen. 3 veckor denna sväng sen 3 veckor igen om nån månad. Så det ska bli intressant att se hur det är vara "ensamstående".

Nä, nu måste jag nog kila och skölja ur färgen och fixa det sista innan sängen kallar!!!

Så långt och utan bilder det blev då.. Jaja.

Go Natt!!

PS. Just ja. Vägning idag; -0,4. Bättre än inget! DS.