torsdag 8 mars 2012

Så där ja

På bättringsvägen, men inte fullt 100% än. Blir jätte täppt och hostar lite fortfarande.. Är så irriterande att ska hålla i sig så länge.
Ska ge mig på och jobba lite imorgon igen, 1 vecka uppskjutet. Är väl sagt att det är sista dubbelpasset och att jag sen kan hoppa in extra. Pirrigt! Det ska nog gå bra =)

Varför ska man bli så otroligt extra peppad att träna när man inte kan?? Känner ett stort sug att börja springa igen. jag har alltid tyckt att det varit tråkigt, men nu ska jag verkligen ge det en chans. Jag vet att jag orkar mer än vad jag tror! Och tänk att köra nåt löppass, zumba och lite gym. Det måste ju vara det ultimata?? Eller hur? =) Haha, vaddå övertalning? Men allvarligt, det måste det vara.
Satt och kollade runt massor i morse på olika sidor. Hade tidningen IForm förut och klickade hem några nummer idag. Den är bra tycker jag. På hemsidan finns massor av tränings- och kosttips. Olika träningsprogram finns också. Detta hjälper en att obesvärat springa en halvtimme i sträck! Kan väl vara lagom att börja med 5 km. Är ju trots allt en ovan (löpare ).
Så nu väntar man bara på att bli frisk då.. På söndag blir det zumba iaf! Missat 3 gånger nu!! Inte bra, inte bra..

Grundat en hel del idag i hallen. Närmar sig kanske slutet.. Tar ju sån otrolig tid allt. Elektrikern (lyser) med sin frånvaro, haha. Usch, vill bli KLAAAR NU!!!!

Fixa lite mer innan det är dags och hämta barnen Rött hjärta