fredag 17 juni 2011

Lugn dag och minus!

 

Tror jag har hittat balansen med mat och träning! Undrar om det är Biggest Looser som fått fart på mig? Har i princip gått ner varje vecka och ska inte klaga på resultatet!
Idag visade vågen 60,8. Sammanlagt –10,4 kg sen januari!! Behöver jag säga att jag är glad??
Har 60kg som mål till bröllopet och det borde jag ju kunna klara av till den 23 juli? Såvida jag inte börjar hetsäta och ligga i soffan från och med nu då..

Det är den svåra resan som börjar sen att hålla vikten! Att hitta ytterligare en balans mellan allt. Tror och hoppas jag gör det!

DSC_0651

Gick igenom lite gamla kort igår. Fy så jag har sett ut.. Det är hemskt att se sig själv tycker jag. Vill aldrig mera se ut så!! Nu ser vi bara framåt och nya prövningar!


Ensam med barnen till imorgon kväll nån gång. Fredrik har åkt upp till Umeå på Nolia, nån skogsmässa. Dom åkte 04.00 imorse!? Sjukt tidigt!
Visst är det lite skönt att vara själv, men barnen har varit riktiga monster idag. Typiskt nog så började det regna strax före lunch så vi blir inne.. Nu sover båda två, måste försöka få liv i Edit snart så det inte blir så jobbigt ikväll!

Vill mysa ner mig i soffan ikväll med nå gotta, men kan inte bestämma mig för vad! Kanske kommer på nåt under dagen.

Bakade muffins med Edit på förmiddan. Ljusa muffins med rosa glasyr bestämde fröken. Lite olika strössel/pärlor ville hon också ha. Provbakade ett LCHF-recept på kladdkakemuffins. Att äta dom direkt utan grädde och lite bär så smaka den hemskt. Kanske inte hemskt, men eftersom det är 86% kakao i dom så smakar det just kakao. Men till kaffe och med lite vispad grädde tror jag det kan bli en hit!

Nu ska jag passa på och plocka undan lite medans vildingarna sover!!