måndag 1 mars 2010

Inköp?

Denna säng funderar jag på att köpa till Edit. Känns ju ganska onödigt att köpa en till spjälsäng. Inte så farligt dyr heller, men visst drar det iväg lite när det ska köpas till madrass och tror nästan det blir en stödbräda också. Allt från IKEA.


HÄR kan ni titta på fondtapeten. Svårt att få med färgerna tycker jag. Men fin är den!

Fick tidningen Allt i hemmet med posten idag! ÅHH, nu blir jag ju galen!! Vill ha vår och sommar så att rusten kan börja. + tvättstugan!!
Får fortsätta att drömma mig vidare och fundera ut allt i detalj
sengihnampakgigi


Nu måste jag väcka tösen!

Ciao




Ny månad

Ja, 1 mars idag! Vart tar dagarna vägen?? Idag blir vi nog inne, snålblåst och snöyra... Var inge vidare när jag var ut med soporna. Trött på att vara inne nu och trött på att vara förkyld!!
Måste komma iväg nån dag och köpa tapeterna också så vi kan komma igång med det! Vill ju bli klar innan bebis kommer!! Iaf fått väggarna klara, småfix och sånt kan ju man ju göra senare å. Egentligen så skulle ju alla lister och foder också målas, men det får vara nu. Ska ta bort alla tapeter som sitter löst, ta bort skarvarna och grunda väggarna eftersom dom är så mörka. Vill ju inte att det ska skina igenom på dom nya ljusa..

Vet inte hur vi ska göra med säng till Edit.. Har en gammal växa-säng som jag hade, men då ska den göras iordning och madrass köpas.. Har även en äldre spjälsäng som det går att fälla ner en långsidan på, skulle vara bra att ha den bredvid vår säng så bebis får sova där. Men vet inte.. Den måste också göras iordning.. Blää. Kanske kan tyckas att jag har all tid i världen när jag är hemma, men att riva tapeter med en tös på 21månader.. NEJ, det skulle väl ändå vara att bjuda in till sattyg?! Barn gör väl som vuxna gör?

Tycker det är riktigt jobbigt med magen nu. Känner mig otroligt otymplig och seg. Är ju "bara" ca 5-6 veckor kvar.. Men ändå. Vissa dagar är så pissiga.....

Sportlov denna vecka, kryllar väl av folk i alla butiker.. Men som sagt tapeter står högst upp på listan,