tisdag 31 mars 2009

Tuesday

Har försökt att skriva ett litet inlägg hela dan, men inte kommit mig för! Tvättat och börjat sortera ur garderoberna!! Behövs verkligen om jag säger så. Och slänger jag nåt så kan jag ju fylla på med nåt nytt!! =)

Fick nåt infall nu att jag skulle göra ett fint kort till 1-åringen som fyller imorgon. (S). Fint å fint vet jag inte, men har gjort det SJÄLV! =) Hihi. Hoppas presenten blir uppskattad, kanske inte av födelsedagsbarnet så mycket än. Men mamma förhoppningsvis. Vet inte om du läser mina tafatta rader nånting nu?

Var på Kyrkis idag, ganska lugnt. Det behövdes kände jag. Hade inte orkat med typ 20 hojtande och klättrande barn. Precis när jag skulle börja trycka på en T-shirt så drar Edit ner en blomma från fönstret.. SUCK!! Hade just flyttat henne från den ena blomman, då tar hon den andra bara=) Ska ta med en kruka dit på torsdag om jag kommer ihåg!! Ska till BVC före så vi kommer lite sent då.

Nu vänter en kopp te och Desperate Housewifes. Förresten så somnade Edit före 8!!!!! Hör ju INTE till vanligheten, men det händer ju så mycket nu i utvecklingen. Sötisen min!