måndag 12 november 2012

Svacka

Kommit en svacka nu.. Träningen går ovanligt segt.. Fuskar lite med repetitionerna osv:( F*n, är ju inte allt för långt kvar nu!
Och sen ska man ju inte jämföra sig med andra, men tjej är man ju.. Många bilder jag sett på andra fightare som det syns SÅN skillnad på.. Visserligen så minskar siffrorna på vågen, men midjan är den samma eller lite större.. Fick väl en förklaring till det idag, m.e.n.s, blää!! Det är nu det värsta sötsuget kommer.. Hoppas det kommer hända mer på alla siffror innan detta är över.
Va och zumbade i går, utöver dagens träning. Det känns idag kan jag säga!! Zumban gör mig så glad, en del låtar bara ger mig rysningar :) Även om alla steg inte sitter så vaddå?! Är väl ingen tävling heller?! ;)
Nej det är bara att ta nya tag och köra på dessa 18 dagar som återstår!!

Kaos förmiddag innan träningen. Dom ringer från dagis innan jag ens hunnit hem därifrån. Harry har lekt och ramlat, slagit i munnen. Igen!? En rejäl fläskläpp. Stackarn såg ut att stoppat in värsta prillan där under. Så iväg till tandläkaren, igen.. Var där förra veckan med ju. Detta trauma var värre. Så återbesök om några veckor för att se hur det ser ut då. Tandläkaren tycket att ena tanden ev var lite intryckt. Så det är väl bara att göra en till skadeanmälan.. Nyss fått bekräftelse på den förra. Är det så här att ha vilda barn?? Peppar peppar så har vi klarat oss från värre!! Nej, usch ska inte skriva så då händer det väl nåt..
Nya tag imorgon!

Paket med posten idag! Shoppat lite hos ungcancer.se. Gör det ni å! Tuffa saker till ett bra ändamål!!

Over and out