måndag 16 maj 2011

NYA SKORNA! Hjälp!

DSC_0076

Så kom dom med posten idag! Jättefina verkligen! Vet bara inte om jag klarar av att ha dom hela dan och kvällen/natten! haha
Beställde iallafall hem dom där andra beigea likadana dom svarta. Lika bra och testa hur dom ser ut eftersom dom var så sköna! Bara och vänta på leverans igen då.

DSC_0081

Sommarfräsch

Hittade dessa söta igår också. Ballerina fast ändå inte. Sitter som gjutna på foten! Kanske blir ett par till i annan färg, vem vet. : )

DSC_0062

Min (lilla) tjej fyller snart 3 år!! Vart tar åren vägen?? Så full i bus och så som hon har utvecklats på dessa år. Mammahjärtat blir extra varmt vid tanken!
Gick bra idag vid lämningen också! Hon bara vinkade åt mig och menade att jag skulle gå. Sån skillnad det blir för mig när hon är så. Då går jag därifrån med lätta steg och kan vara en glad mamma till Harry resten av dagen.

 

DSC_0055

Hade tänkt ta cykelvagnen fram imorse, men när vi skulle ta på hjälmarna så öppnade verkligen himlen sig!! Så det blev bilen.. Jag som tänkte mjuka upp benen lite! ;)
Blir visserligen zumba ikväll, men det är skönt att cykla eller gå mellan passen.

Andra Biggest-veckans resultat: +0,3.. Surt som vanligt med plus på vågen, men det var så lite och jag vet ju att jag sköter mig. Bygger antagligen mycket muskler nu. Jag har väl inte målet med Biggest att vinna, utan att komma i så bra form som möjligt. Klart det skulle vara roligt om man kunde vinna, men det får vi se!

Nu är det dags för lunch. Grillade igår, men jag hann inte äta innan träningen så jag får njuta idag istället!!