måndag 24 november 2008

1 månad kvar..

..till Julafton. Ojoj, känner hur stressen kommer smygande. Har inte köpt en enda julklapp än!
Tur jag ska till Kupolen och Sågmyra på fredag. Borde hitta några små klappar där tycker jag.

Håller på och bakar matbröd nu, jäser just nu. Lägger ut bilder och recept sen. Kom just på att jag glömde ha i brödkryddor.. Så får se hur resultatet blir.. Light-alzheimers skulle jag tro =)




Lägger ut en tröttis =)

Blåst och snö

Inte så attraktivt väder idag måste jag påstå.. Burr! Få se om tösen sover länge idag så att jag hinner baka lite. Vågar inte ge mig på lussekatter när jag är själv hemma utan jag ska testa göra Grova morgonbullar. VV-recept, ska bli intressant och se hur resultatet blir =)

Nu har de nya inbjudningarna kommit ut, få se vilka som kommer. Måste testa och möblera om lite så vi får plats =) Visst det är mysigt när det är lite trångt, men liite utrymme måste man ha. Är ju några barn som kommer så det TAR plats! Barnstolar är ju inte direkt smidiga.. Ska köpa en sån där man sätter på bordskanten, men kommer aldrig oss för. Hihi.

Lilla tremänningen ska heta MAJA, så sött! Håller på och plockar ihop lite kläder hon ska få låna. Det mesta är ju nytt, och även sommarbetonat. Men finns en hel del långärmade omlottbodies. Vilken uppfinning, att slippa dra över huvudet när dom är så små.

Nu måste jag sluta annars kommer jag bara och skriva helt värdelösa och inte så snälla saker..

På återseende

Köpfri dag

Varje år i november firas En Köpfri Dag (Buy Nothing Day) världen över av miljoner människor som har fått nog av shopping- och konsumtionshets. Det är en internationell kampanj som syftar till att väcka medvetenhet om konsumtionsmönster världen över, och visa på alternativ.


Välkommen att delta du också!

En köpfri dag 29 november 2008" Källa: www.bnd.nu