torsdag 8 april 2010

Harry är här!!

Blir bara ett kort inlägg. Harry valde alltså att träda ut i dagsljuset den 7 april 2010 klockan 14:30. Och vilken entré därefter då! Detta kommer att ta tid att smälta.

Jag var in till barnmorskan på förmiddan strax efter 10, kände lite när jag åkte in. Hon undersökte och tyckte att liten var fixerad. Allt såg bra ut. När jag gick ut därifrån så kändes de ganska kraftigt och barnmorskan kände på magen att den var hård.

Åkte vidare till Ica MAXI, skulle handla lite bara. Kunde knappt gå ibland gjorde så ont. Tänkte väl nånstans långt i det undermedvetna att detta inte kommer gå så länge till.
Hann bara hem så ringde jag förlossningen första gången. Dom tyckte jag skulle ta 2 alvedon och en dusch. fick åka in om jag ville, men att jag skulle känna när jag inte ville vara hemma längre. Gjorde så, men de dröjde väl inte så länge förrens jag fick ringa igen och sen var karusellen igång.

När jag ligger där på golvet i sovrummet så kommer 2 ambulans killar!? Men det tänkte jag inte på då. En stund efter kommer det 2 till! En kvinnlig som tur var ändå. Sen är mycket i en dimma.
Typ vattnet går och sen är bebis ute!

Ska försöka skriva en bättre redogörelse senare.

Jo förresten, Harry åkte lastmaskinsskopa knappt 30 min gammal! Det gick inte att bära ner oss i vår trånga trapp så vi fick oss en luftfärd från balkongen. Det ni?! :)

Nu är det nån liten som snuttar och smaskar här så jag måste avsluta!

Kram på alla och tack för gratulationer