måndag 26 mars 2012

New week

Så blev det måndag igen då! Har hunnit med att tvätta bilen och börjat beskära lite äppelträd. Eller beskära är väl synd att säga.. Motorsåg har använts!! Var alldeles för längesen det blev nåt gjort åt träden. Ingen av oss vet riktigt hur man gör, men att få bort korslagda och torra grenar är vi överens om =) En bra början va?
Tycker det är riktigt kul, fast jobbigt! Nu kommer vi säkert tycka att träden ser hemska och små ut, men det behövs nog få bort så mycket gammalt som möjligt på dom.

IMAG0578
Dessa lådor kom med posten idag. Fint slitna, som jag vill ha det! Dom är plastade på insidan så klara för lite blommor! Har inte riktigt bestämt mig ännu för vad dom ska användas till. Har lite olika ändamål för dom =)

 IMAG0580

Dom ringde från dagis vid 13-tiden och sa att Edit inte var nå kry.. Hon kändes varm och var lite rosslig sa dom. Var bara och hoppa in i bilen och åka dit. Lite hängig var hon väl, men inte alls som jag trodde. När vi kom hem var det verkligen INGA fel på henne!! Vet inte om det var lite måndagssjuka hon drabbades av? =) Vi får hoppas vi klarar oss från sjukdomar nu! Både hon och Harry hostar lite nu, men inge mer.
Alla sjukdomar som cirkulerat häromkring nu har/är så envist. Går bara runt runt. Vet inte om många har lite för bråttom tillbaka till skola/dagis. Tyvärr är det väl så många gånger.
Jag ska jobba både onsdag och torsdag så jag vill INTE ha nå sjuklingar hemma!!

Nu ska pappan i familjen öppna lite paket för han fyller år idag! Han ska iväg på brandövning snart så vi får skynda oss på!

På återseende!!