onsdag 19 juni 2013

Snart sommarlov!

Imorgon går barnen sista dagen innan ett sommarlov på 7 veckor börjar!! Hoppas på fint väder så vi kan sola och bada lite :))
Har glömt att skriva att Hedesundagården får vara kvar!! Iaf till hösten 2014!! Känns bra att det faktiskt går att förändra! Trots att vi "bara" är föräldrar.. Nu får vi hoppas att det blir riktigt gjort!

Gjorde stan lite snabbt idag. Röda korset, Emmaus och lite på stan. Fick sån inspiration efter jag kollade på Äntligen hemma igår. En tjej gjorde en midsommardukning, bara omaka tallrikar och glas. Hittade massa olika snapsglas på Röda korset som fick följa med hem. Fler nysilverbestick hittade jag också. Gamla lakan som får agera dukar tror jag, om dom räcker till vill säga.



Hittade lite på H&Ms rea också. Mysig luvtröja från L.O.G.G, en söt aprikoslik klänning-ev till fredag. 


Såg detta fat på Facebook imorse, en tjej i Gävle som gör såna. Eftersom jag tycker mycket om IKEAs serie Arv så föll jag direkt för det!
Tänk er det fullt med ananas, melon, vindruvor m.m. Eller varför inte GODIS!! :)

Gjorde andra passet idag på löpprogrammet. Från soffan till 5km. Ett program på 9 veckor. Har provat liknande förr och det funkar. Nu har jag verkligen motivationen till att lyckas så det gäller att hänga på!!

Lite häng i soffan innan sängen. Har kommit in i nån ovana då jag blir pigg när F går och lägger sig. Kommer inte i säng.. Hoppas det vänder snart för jag är så trött när klockan ringer, haha.

Go natt!!