torsdag 6 december 2012

Hej hopp.. (Varning för känsliga)

Detta måste varit den längsta dagen på länge!! Båda barnen hemma, Harry magsjuk eller nåt. Han började kräkas igår kväll runt 23. Höll på till kl 03 tror jag. F tog hand om honom som tur var. Sovit otroligt dåligt, vaknat varje gång + att Edit sov bredvid mig. Varm och snurrade runt. Harry kräktes lite i morse vid 06 kanske. Bara slem, sen kom lite till lite senare då han tvunget skulle ha mjölk. Har fått i honom vatten och två smörgåsar efter det och det har han fått haft kvar. Han va i farten och lekte och kunde även jäklas med Edit lite så jag har stora förhoppningar om att det är över nu! Det sätter sig ju på psyket så jag har mått illa hela dan, haha typiskt!
Men nu är jag så trött så jag kan utan problem somna här och nu. Edit har varit jätteduktigt och sysselsatt sig själv bra. Spelat på datorn med lite assistens. Nu sitter hon med Play-Doh, men det var inte långvarigt =)
Nu håller jag alla tummar och tår att ingen annan av oss blir sjuka eller vad det nu var. Skulle inte förvåna mig att han ätit nåt konstigt, men ändock så är det väl magsjuka eller vinterkräksjuka. Har gått på dagis men trodde faktiskt att vi skulle klara oss!
Blev ju såklart nervös över nästa helg. Då ska jag ju åka ner till lillasyster är det tänkt!! Håller tummarna även där!

 

Till nåt annat så skulle jag knäppa kort på barnen igår till julkorten. Köpte en fin skjorta på KappAhl åt Harry med slips. Men nu får någon gärna förklara för mig varför det säljs en slips på ett barnplagg som är för kort för att dra över huvudet?? Gick ju inte helt enkelt och jag kan inte knyta slipsknutar (tills nyss) och absolut inte när det sitter på Harry! =)
Nu är den så pass lång att det går att dra över huvudet. Så utan slips på kortet, men med på julafton, haha.

julkort1

Nu ska vi tydligen spela Pippi-memory så det är väl bäst att avsluta detta snabbt! =)