torsdag 26 januari 2012

Devil

Har en envis djävul på min axel idag.. Känner mig allmänt nere och vill ha ALLT gott jag kan komma på.. Blää för såna här dagar! Kom iväg till gymmet iaf efter dagislämning. Benen var väldigt trötta efter gårdagen =) Hade pulsklockan på och är inte i närheten av samma puls som på zumban. Inte så konstigt kanske då.
Ska försöka få till ett maxpuls-test snart hade jag tänkt. Intressant och veta vart man ligger och om den går att förbättra. Snart dags och ta vilopulsen igen. 27 dagar sen sist.

Snart vägdag. Tror på nåt ynka hekto ner, men inte mer. Tant röd har varit på långt besök och jag känner mig såå uppblåst.. Tankarna snurrar även runt om jag bygger inte för mycket muskler, men eftersom muskler väger mer än fett så. Ja, ni förstår va? Jag vill gå ner ca 10 kg innan jag är nöjd viktmässigt. Och bygger jag muskler hela tiden så känns det som om jag aldrig kommer ner i dom siffrorna igen.. HJÄLP MIG! Tänker jag helt fel och är det dags att slå bort dom där tankarna??

Ikväll är det kost-föreläsning på gymmet. Hinner tyvärr inte vara med på hela =( Fredrik ska träna ikväll så jag måste hem i tid. Typiskt!!