torsdag 25 oktober 2012

1 vecka

Men så fort en vecka går! Har ju inte skrivit sen förra torsdagen.

Shoppingturen förra veckan var kul :) Vi fyndade mycket åt barnen, som vanligt! Dom växer ju som ogräs ;) Var riktigt skönt att komma iväg själva några dagar, även om husbilslivet är lite ovant ännu, haha.
Vi kände oss nöjda efter hela fredagen inne på Gekås. Började resan hem. Stannade en bit före Karlsborg på en ställplats för husbilar. Morgonen efter så ser vi att vi är väldigt nära Vättern. Var ju becksvart när vi kom dit ;) Synd att regnet bara öste ner.. Annars hade vi ju kunnat gå en promend där! Är säkert fint där omkring.

Så en vecka till alltså. Idag är min sista dag som 20+ åring. Haha Fyller alltså 30 år imorgon.. Känns väl sådär, eller egentligen inte. Har nog accepterat det för längesen ;)
Ska få ihop några smörgåstårtor imorgon ger jag tänkt. Eller kanske på lördag förresten.

Hamnade i ett väldans kaos på City Gross parkeringen idag.. Det öppnade 3 butiker i Hemlinby idag. Hur mycket folk som helst!! Började med att få köa in på Stadium. Sen köa dryga timmen till kassan. Väl där utifrån så skulle jag ut från parkeringen.. Haha, vilket skämt!! Så många bilar, alla skulle ut och in samtidigt.. Många borde inte köra bil..
Tog väl en dryg timme där med innan jag kom loss. Herregud säger jag bar!
Rätt så matt i huvudet nu. Vaknade även tidigt med barnen idag så ja är extra lättvaggad ikväll!
Hittade iaf de jackor jag var ute efter, Didriksons vinterjacka. Ord. pris 800kr, jag betalade 200kr/st!! Så det var värt det besväret, haha.

Natti