fredag 6 augusti 2010

Fredag

Fredagen lider mot sitt slut, sängen väntar snart! Varit en skön dag med mest tvättning på schemat. Edit bestämde sig för att inte sova nå middag så hon var lite väl envis och bråkig på eftermiddan. Det förstår jag, men det är inte lätt att sitta i soffan och amma och helst också Edit i knät..
Imorgon är det alltså bröllop! Ska bli kul och se alla finkläder :p Hoppas att vädret håller i sig bara, får gärna vara lite svalare än idag.

Blev pizza hos Erik&Annika ikväll, mumsigt. Men som vanligt så ångrade jag mig när jag tagit nån tugga. Skulle tagit en sallad istället.. Jaja, gjort är gjort. Är nog ingen större skada skedd :)
Är ju zumba på söndag så det fixar vi lätt!! Blev glatt överraskad när jag ställde mig på vågen imorse! Tycker också att jag ser skillnad i spegeln, svårt att förklara. Men jag känner mig "slankare", kan jag förklara det så tro?? Ja, typ nåt sånt. Nu ska jag inte surra till det nå mer. Utan det känns superbra och ska verkligen fortsätta såhära!! Det som är kvar nu är matlistorna igen. Är såå skänt att ha det klart vad som ska lagas, blir inga problem och mycket mindre småätande!

Imorgon ska Marie fixa mitt hår! Tack!! Kommer inte våga klippa det så kort som jag kollat på, men lite kortare blir det nog och jag vill gärna ha det fixat en hel del! Skoj att vara FIN i håret för engångsskull! Stryka Harrys och Fredriks skjortor också.

Nä, nu måste jag slita mig. Natti natti