torsdag 5 april 2012

Frånvarande

Har inte varit i nån toppform denna vecka. Eländiga hostan har kommit tillbaka som vanligt.. Har äntligen fått medicin som är super. Tog en sup i förmiddags och har knappt hostat sen dess! Det är grejjer det =)
Tycker att dan har varit så otroligt lång idag. Vet inte om det är för att vi hunnit med en massa eller vad det är. haha
Fredrik slutade vid 10 och sen åkte vi iväg för att handla lite mat. Stannade till i Valbo på Husvagnscenter och kollade på en husbil =)) Vuxenpoäng eller? Blinkar I alla fall så blev vi med husbil idag!! Hastigt och lustigt, haha. Ska bli jättekul och spännande. Hoppas barnen kommer gilla det. Ska göra det så mysigt det bara går Rött hjärta Bilder kommer när vi får hem den.

Har suttit och pysslat lite till Harrys födelsedag nu. Gjort små flaggor som ska sitta på några kakor. Blir ett experiment med tårtan. Ska testa och göra två olika fyllningar. Hallongrädde och fluff på Dumle! Låter gott i alla fall. Den med Dumle får jag göra imorgon innan jag åker och jobbar då den helst ska stå i kylen över natten. Och det hinner den verkligen göra. Jag börjar klockan 12 och slutar runt 8 på lördag. Första natten på jobbet. Det ska nog gå bra det med. Hoppas det blir lite sömn så jag orkar med lite kalas på lördan. Harry fyller ju 2 år då!!

Nej nu väntar sängen!! Läsa lite innan John Blund kommer