tisdag 11 oktober 2011

Frost?

Go morgon! Det ser vitt ut ute på gräsmattan. Är inte riktigt säker på om det är frost (inga linser i). Det har varit frost några mornar nu, så det är ett faktum att hösten har anlänt.
Mysigt, fast ändå inte. Bara den får vara fin och inte bara regna  bort!

Ska till Gävle idag och handla lite mat. Tänkte svänga ner på stan en snabbis också. Måste kolla efter en kavaj! Och sen är jag ju sugen på den där jackan jag visade förut.
Egentligen borde jag inte shoppa nå alls nu innan det är dags för ULLARED!! MEN det går liksom inte att låta bli : ) Jag åker med mamma och lillasyster. En bussresa den 18 november. Shoppa på fredag eftermiddag, sova på vandrarhem och tillbaka på lördag morgon. Shoppa till lunch ungefär och sen hem! Snabba puckar, hoppas vi hinner med allt i alla fall!!

Helgen före åker vi på firmafest med Rolba, synd att det inte var tvärsom. Då hade jag ju kunnat hittat nån rolig outfit där nere. Jaja, blir ng bra det med!! : ) Känns på flera vis och åka buss. Skönt och slippa köra hela vägen, men lite värre med packningsutrymmen. Nu är ju bussen STOR, men jag vet inte hur många som åker ännu.

NEJ, nu måste jag kila om vi ska hinna iväg!!!

 

 

 

 

                                                                 Kraam!