måndag 13 september 2010

Öppen Gård

Några kossor

Fotomodell?

Skrämmande!


En frökem som inte ville gå av fina ponnyn




Gravid ponny eller dräktig då :) Undra vad Edit tänker på?




Höst=förkylning

Ja så är det.. Helt slut och öm i kroppen, på det så gör Edit morgon före klockan 6 igen!? Om hon ändå kunde sova till halv 7 då.. Jaja, har ju kunnat varit ännu värre så.
Ska lägga in lite kort från igår. Var på Öppen Gård här i Hedesunda. Dom få bönder som finns kvar här i trakten turas om att öppna upp sin gård och visa hur allt fungerar. Jättebra ordnat och hoppas på att det blir av nästa år också. En skrämmande sak som berättades inne i lagårn; allt skräp som slängs längs vägarna som hamnar på åkrarna där kossorna betar och där grödor växer. Ölburkar, konservburkar m.m hamnar i maskinerna som inte hinner med och inte kan hantera allt skit som i sin tur hamnar i maten och till sist i kossans mage. En vass aluminiumsbit fastnar och kan skära sönder hela magen vilket leder till onödiga NÖDSLAKTER!
Så sluta var lat och vänta med att släng ut ert skit tills ni stannar!!

Edit red på en ponny för första gången också!! :) Ville INTE gå av, sötnöten. Plus att hon SKULLE åka traktor och vagn till parkeringen fast vi inte alls stod där. Så Fredrik och Harry fick komma och hämta oss där. Tjejen som är galen i maskiner, kanske inte så konstigt heller. Finns ju en del att välja på här hemma :D

Nu måste jag försöka få nåt gjort här hemma. Om inte annat sysselsätta en pigg Edit!!