lördag 19 juni 2010

Sköna skor!

 

DSCF3507

Har äntligen hittat ett par skor som är sköna!  Ja hittills iallafall, haha. Provgick lite inne igår och det kändes BRA! Så dessa kommer jag att ha på bröllopet i augusti. Hoppas det är lagomt varmt så man slipper ha strumpbyxor, tror inte det blir så fint i dom här skorna.

DSCF3504

Var ute ganska tidigt och gungade. Nallen fick turen att följa med idag. Nappen är en väldigt kär ägodel förtillfället. Gick bra innan Harry föddes så jag antar att det har lite med det att göra att hon vill ha nappen mera nu. Inte vet jag, kanske ute och cyklar helt, men det känns så. Hoppas hon glömmer av den mer och mer i sommar. Ibland kommer hon helt av sig och glömmer att den inte sitter i munnen. Funkar hur bra som helst.

Vi är hostiga och snuviga hela famljen. Edit började förra helgen med feber,hosta och snuva. Snuvig är hon fortfarande, men hostar inte så mycket. Harry har otäck slemhosta, men han förstår väl inte att kräka upp det utan sväljer allt igen och igen.. Låter så jobbigt när han får sina attacker och inget kan man göra. DÅ värker det i mammahjärtat.. Hoppas han blir bättre snart. Han sover iallafall på nätterna och slipper hostan så det är skönt. Får hoppas han fortsätter så. Har själv vaknat inatt av att jag hostat. Vibrerade i hela bröstet och var rosslig.. Fy, vill inte vara sjuk nu, men hoppas vi är krya tills vi åker till Muminland!!

Ska väl sätta mig i soffan och följa ett visst bröllop på TV:n.. Har väl inte gått nån obemärkt förbi vad som sker i huvudstaden idag?! Går nog inte att föreställa sig hur stort det egentligen är från bilderna man ser.

Så ett Jättestort GRATTIS & LYCKA TILL åt er Viktoria och Daniel på er dag!!

Kram Bettan

Technorati-taggar: ,