tisdag 8 maj 2012

Ny bältesstol

Edit fick en ny bilstol idag. Var på tiden då det är så trångt för hennes ben!

BeSafe iZi Up X3.

Det följde med några pelargoner också! 4 vanliga sen en rosenknoppspelargon och en Mårbacka. Dom två sista är lite större och hoppas på många blommor i sommar!
Imorgon slår Vinnersjö Trädgård upp portarna för säsongen och jag tänkte åka dit en sväng. Har kommit in i nån fixa – trädgårdfas nu. Roligt att påta i jorden. Har massor av idéer, men vet inte riktigt hur ännu =) Lite i taget. Barnen har fått en rabarber bredvid lekstugan. Hoppas den tar sig bra! Ska köpa jordgubbar, smultron och sätta i pallkragar tror jag. Kan dom plocka och äta =) Åh, det bara kryper i fingrarna!!

Har börjat måla taket i hallen ikväll. Sjukt jobbigt att arbeta med händerna ovanför huvudet. Vi funderar på att bara grunda taket. Ser bra ut hittills. Håller tummarna! Vill få det klart där NU! Är ju en hel del kvar ändå.. Borras hål för 4 “spottar”, måla panelen, golvsockeln, alla foder, sätta upp taklist, skrapa källardörren m.m… Blir ju svimfärdig bara av att läsa den meningen. Just ja, ska ju byggas en fast bänk under ena fönstret också… Haha.

Nu tar jag kväller!! Visar bilder på blommor och lite annat en annan dag!

Less less

Nu är jag riktigt less.. Har ju haft bloggen kopplad Facebook så alla inläggen publiceras där på min sida. Sen den 27 april funkar de inte.. Har gjort om det vet inte hur många gånger, men får inte till de.. Blääää känner jag nu!