onsdag 17 februari 2010

Dålig uppdat.

Väldigt dåligt med uppdatering nu. Svackorna kommer med skrivkramp och allt sånt. Tvättmaskinen går på högvarv nu då allt ska vara tvättat som vi ska ha med oss i helgen. Och gärna då finnas lite rent när vi kommer hem menari
Ser verkligen framemot att SHOPPA!!! Hoppas ryggen och fogarna är på min sida, får säkert lida dagarna efter, men det är det värt! Utan tvekan.

Är Edits tur att vara krasslig nu.. Otippat? Nej, inte direkt. Hade 38,9 imorse, men har varit full fart nästan under dan. Tog nyss in henne från vagnen och nu ligger hon och vaknar i soffan. Riktigt seg att väcka så här på dan. Så vi ska kurera oss idag och imorgon så vi är startklara på fredag morgon!

Vet inte alls vad vi ska göra till middag idag.. Brukar ju ha matsedel, men har inte blivit så nu några dagar. Funkar det med, men lite drygt då vi är vana att ha det klart för oss.


Är en otrolig aktivitet i magen nu! Mena det är ju trångt där inne nu! Gör faktiskt riktigt ont vid vissa sparkar. 33 fulla veckor nu, 48 dagar kvar till BF. Så fort denna tid gått! Ofattbart tycker jag. Och lika dålig på att knäppa kort är jag fortfarande. Måste ta några nu så jag kan jämföra med Edits mage. Tror jag är mindre denna gång, känns så iaf.