onsdag 24 november 2010

Adventfix

Men fy vilka vindar det blåser idag. Riktigt innemysarväder. Är inte ett dugg avundsjuk på er andra som måste vara ute idag..

Har börjat lite smått att ta fram och kolla adventsljusstakarna, 1 lampa trasig bara. Rekord tror jag. Måste leta reda på dom hela i nån låda här.. Blir lite fel med 1:a advent i november tycker jag. Men visst är det lite mysigt!
F ska stå med brandkåren på julskyltningen här hemma på söndag, 12-14 tror jag. Men det är ju när det skymmer det är mysigt att gå på skyltning tycker jag. Och det var många år sen jag gjorde det. Visar sig om jag vågar mig fram med båda barnen själv.



Lite snurrig bild va? Fråga mig inte vad det heter, men lite läckert blev det.
Måste hitta ett bra ställe att ställa amaryllisarna på för där i fönstret blommar dom ut på nolltid.. I farstun blir det för kallt istället. Svårt det där. Mamma var snäll och köpta två vita, fick även 2 små vita julstjärnor. Vet inte riktigt vad jag ska ställa dom i. Har ingen riktig lust att göra nåt arrangemang, men det skulle vara fint. Ja, kanske hittar tillbehör i Ullared.

Fasiken redan onsdag hörrni! Och det betyder också ZUMBA!! Ska testa igen tänkte jag :) Skulle tro att det går bättre idag, men det gäller att några fönster är öppna så det kommer in lite nytt SYRE!!! Lokalen är ju inte optimal för denna träning om jag säger så. Synd, för det är bra med hög scen så vi ser Marie och det är bra golvyta.

Nej, nu ska jag zappa lite på tv:n medans barnen sover!