fredag 27 mars 2009

Tänder på G?

Trodde att magsjukan kommit till vår familj igår.. Åkte och handlade på Maxi på förmiddan vidare till Valbo. Käkade på IKEA, där kom första kräkan.. Hoppsan hoppsan! Inte så mycket. Packade in oss i bilen, FULL bil!! Kom inte alls långt förrens Edit kräks och då menar jag KRÄKS!! Bara sprutade ur henne. Vi stanna i full panik på en bussficka. Visste inte i vilken ändå vi skulle börja torka. Inte så mycket papper med heller. Brukar handla papper, men det behövdes inte denna gång.. Stackars lilla gumma, bara satt där i all elände! Fick av henne overallen, bytte tröja och åkte vidare hem. Visade inga tecken på att må illa. Åt en välling. Sov lite.
Sen kom mamma, pappa, morbror, farmor och farfar på mat. Vi sitter och äter och helt plötsligt kräks hon igen! NEEJ! tänkte jag. Vill inte detta!! Sen var det inga problem igen.. Febern kom och jättesnorig, de var hon redan på morgonen.
Och nu är hon dålig i magen... HUA! Hoppas att det bara är tänderna som spökar, men jobbigt om det ska vara så här varje gång det kommer tissar.

Ska baka en till kaka strax. Tyvärr börjar jag känna mig hängig också. Ont i halsen.. Hoppas det stannar där!
Let's Dance ikväll. HEJA MAGNUS!!!