onsdag 11 mars 2009

Gipsavtryck och ny dator =)

Gjorde som sagt gipsavtryck på Kyrkis igår. Gick över förväntan! Hann bara göra en hand. Kanske ska köpa lite gips och göra själv. Skulle vilja ha fot och hand bredvid varann. Vet inte vad för slags form man ska ha då. Djuptallrik som vi använde iår blir ju för liten.. Hmm, får fundera lite på det.




Blev en tur till Valbo och en ny dator! =) Tyvärr var den röda slut och den enda dom hade var visningsexet, isblå. Toksnygg den med! Och eftersom den var demo så fick jag den billigare =) Visserligen bara 50kr/månad, men bättre än ingenting. Dom tog den kvar för att rensa ur reklam och sånt. Skulle ta någon dag sa säljaren, men jag hann knappt hem innan dom ringde och sa att den var klar.. Lite surt kan jag tycka.. Var inte direkt att jag satt mig i bilen igen dit..
Åker nog innan badet och hämtar den =)

Avslutning på badet idag. Så fort det har gått alltså! Dagarna bara springer fram =)
Skrev ju upp mig på en 3:de kurs, men ångrar mig nu. Måste komma ihåg att stryka mig idag!!
Förhoppningsvis blir det lite visningar snart! Kläderna skickades igår så kanske idag eller senast imorgon borde jag ha dom. Ska bli intressant och se kollektionen. Är ju inte en bråkdel av vad min handledare har i sin. Men hon har ju hållt på i 5 år också! Då hinner man samla på sig en hel del kan jag tänka mig.

Nästa gång jag skriver är det nog från min nya fina blåa dator =)
På återseende