onsdag 2 februari 2011

MORR

Låg och skrev ett långt inlägg på mobilen igår kväll.. BORTA!! Blir så less.....
Jaja, inte så mycket att göra åt det.

Skrev lite om gårdagen. Jag gick med barnen till kyrkis. En promenad på ca 1,5 mil! Kändes så bra och skönt :) Är det väder blir det promenad imorgon med!

Edit är lite svår och lägga nu. Saknar nog pappa, frågar mycket efter honom. Jag svarar att han är på kurs och Edit låter som en siren. Sötnöten, hon har ju egna ord på det mesta. Dock lite frustrerande från båda sidor ibland. Men det kommer väl mera snart.

Satt och kollade runt ännu mera ang utbildningen igår. Kommer på att jag har IG i svenska B så det blir till att läsa upp det innan jag kan söka. Eller söka utbildningen kan jag ju göra och komplettera med de nya betygen innan 15 juni. Måste bara komma iväg till Komvux och ansöka om distans på svenska B. Då börjar man lite när som. Svenska B är ju en ganska stor kurs, 120 gymnasiepoäng tror jag det va. Hon på komvux sa att den skulle ta runt 10-12 veckor och MINST 4 timmar plugg om dan. Hur läser jag det med barnen hemma?? Funkar det? Eller blir jag helt galen?!? Hm, ja inte blir jag så mycket klokare egentligen. Eller blir jag det? Nej, jag vet inte. Nu svamlar jag bara...

Skulle behöva dra en sväng med snabeldraken ser jag. Blää, gör inge annat än städar och tvättar tycker jag. Är så bara.