fredag 23 september 2011

HELG!

Så blev det fredag igen! Härligt =)
Åkte iväg till Heby i morse för att sälja kollektionen. Vi drog vidare till Morgongåva och gick en snabbis inne på Karlssons. Tyckte det blivit mindre sen sist jag var dit. Hittade lite smått och gott. Barnen var trötta och hungriga så vi snabbade oss.
Åt lunch på Södra Brunn här hemma, pannbiff med kantarellsås och potatis. Jättegott! Åt såklart inge potatis utan gick loss på salladsbordet. Fler olika kålsallader blev det. Barnen var jätteduktiga där!

När vi kom hem såg jag ett stort paket i brevlådan! Alltid lika kul =) Det var en jacka jag ropat in på Tradera. En Didrikson parkas. Fiin och skön. Den blir nog varm och skön i vinter!

Imorgon bär det av till Valbo för lite olika ärenden. Ska hämta ett skåp – måleriprojekt. Köpa ny mobil. Dom kommer att göra ett återköp på den förra och jag behöver väl inte säga det en gång till att jag INTE vill ha en Sony Ericson.. Lutar åt en HTC, men jag måste kolla och pilla lite på dom. Nu när dom drar av summan från SE så kan man ju köpa en lite dyrare lur. Och en dyrare borde kanske funka lite bättre.
Jag vill kunna surfa – facebook, mail. Lyssna på musik – Spotify. Är det en bra kamera så är det bara plus.

På eftermiddan är det dags att lämna alla kläder inför söndan. Hoppas hoppas verkligen jag blir av med mycket nu!!!!! Tänkte även försöka fynda lite till mina Rött hjärta:n.

Nu blir det nattning av Edit och sen hoppas jag på lite soffmys!

 

 

Kraam