fredag 28 oktober 2011

NU får det vara nog..

..ja nu är det slut på detta småätande och letande i skåp!! Så synd att jag tagit till massa onyttigheter den jobbiga tid som varit… Har ingen att skylla på än mig själv, MEN nu är det STOPP!!
Men jag har noll inspiration till matsedeln. Tycker bara att det är samma å samma.. Få ta och rycka upp mig och leta vidare! Ska åka och handla när Fredrik slutar så jag måste få ihop lite på listan tills dess =)

Den här veckan har känts som dödsstöten. Barnen har varit hemma och jag har klättrat på väggarna. Känt mig otroligt nere.. Inte kunnat måla eller nånting sånt. Försökt städa, men ni med barn vet ju att det är helt hopplöst. Plockar jag undan två saker så kommer minst en tillbaka på golvet. Och det omgående!

Få se om jag hinner med en gymsväng på tisdag. Måste ju åka in till AMS första dagen barnet är friskt och påanmäla mig till a-kassan igen. Det kan man minsann INTE göra via telefon.. Undra jag om dom tycker att det är ekonomiskt försvarbart att jag ska sitta och åka ca 8 mil för ett samtal på några minuter. Resan kan jag väl nästan räkna till 20 kr/mil. Nu är ju inte pengarna problemet, men det blir lite av en principsak tycker jag. Jaja, nu får jag nog ta och sluta klaga och göra lite nytta istället!




Kraam