onsdag 22 juni 2011

Nya glas!

Jag har alltid haft nån löjlig kärlek till glas :) Skulle kunna köpa hur många som helst! Hittade dom här hos Madame Nyberg i Valbo. Från Miljögården är dom.

DSC_0704 DSC_0707

 

 

DSC_0703

Små söta drickglas fanns det på Owes, 5 kr/st.

Bakat bröd ikväll till fredag. Bullsnurror med västerbottenost, basilika och olivolja. Inte alls så tokiga. Blir nog gotta till allt det andra goda vi ska laga. Tex anjovisröra och silltorn :)

Nu måste jag gå och lägga mig och hoppas på mindre halsont imorgon bitti!

Tur?!

 

Image 

Som jag har letat efter denna klocka!! Hade faktiskt gett upp hoppet om att hitta den. Drömde förra veckan att jag hittade den i en svart väska. Hittade inte heller den svarta väskan. Så bara helt plötsligt imorse när jag skulle fylla på blöjor så ser jag en svart väska på golvet i skrubben. Känner lite på den och det ligger NÅT i den!! Kan det vara tänkte jag?
Och JA där låg den!!! Tror nästan den har legat där sen november då jag var iväg till Ullared. Haha, vilket superminne man har.
Har varit inne på att antingen var den glömd nånstans eller att nån av busarna lyckats slänga den.
SÅ, jag kanske skulle lyxa till med nån slags lott idag? Tips?

Harry är mer snuvig idag.. Suck! Jag tyckte jag kände av halsen lite, men nej tror inte det.
Jag som ev. skulle göra fotbollscomeback ikväll :) Haha, vilken syn.
Är ingen zumba ikväll så det skulle passa fint med en träning iaf.

Imorgon avslutas Biggets Looser. Ska bli skönt att slippa pressen, men den har varit nyttig för mig tror jag. Jag har verkligen kommit långt och det är inte långt kvar nu. Känner mig stolt!
Tyvärr så blir det ett + på vågen imorgon.. Blä. Mensen ställer till det ibland. Hittills så har jag gått ner vid varje lingonvecka, men inte denna. Nu handlar det förhoppningsvis bara om några hekton, men men..

Sitter och laddar för att åka till Valbo igen. Måste handla lite mer till midsommar. Hoppas barnen är medgörliga bara! Det brukar gå bra :) Tålamodsövning!