torsdag 15 november 2012

"Ny" byrå

Var iväg ikväll och köpte en byrå, ett litet satsbord och en guldklocka. Klockan är trasig, men fin att ha på väggen! Borden ska såklart målas! Blir jag nöjd byter jag ut soffbordet till dom :)
Nu har min pysselhjärna börjat gå på högvarv igen! Vi pratar om att flytta ner vårt sovrum så barnen får varsitt rum. Mycket ska göras innan.. Hela rummet nere ska tömmas.. Detta rum har blivit en hemsk avställningsyta.. Bara för att vi ha kunnat.. Var först tänkt att göras om till lekrum. De flesta leksakerna är där inne, men ingen struktur. Vill ha det!
Nu eftersom barnen kommer få stora rum så kommer alla leksaker få sin plats, förhoppningsvis! Och som vanligt har jag rummen klara i huvudet!!
Har redan börjat kolla på tapeter till vårt sovrum, haha. Är milslångt ifrån.. Ska packa ner en del i lådor och bära ner i källaren. Sånt vi inte använder dagligen, men inte vill slänga/sälja. Finns en hel del.. Finns mycket i källaren som är packat och klart för loppis typ. Men orkar inte. Ska jag orka lägga ut allt på Blocket, Tradera och FaceBook??
Nja, få se..
Jag drömmer vidare och packar en stund till.

Förresten, HALVTID i fighten nu!! Nedräkningen har börjat igen! Kroppen är såå trött. Jag är grinig och NOLL tålamod..

Go natt