tisdag 28 december 2010

Vit jul & nyår

Ja, det blev och blir det. Gör mig inget förutom att det hade varit gott med en öl eller cider till maten och lite bubbel på tolvslaget kanske. Fick ju Kåvepenin utskrivet av tandläkaren i torsdags så det är bara att snällt knapra pillren. Glömmer dock bort dom hela tiden för jag har nästan inge ont längre. Efter denna kur hoppas jag vara kry och slippa se en förkylning på LÄNGE! Är så otroligt less på att vara sjuk nu så jag finner inte ord. Försöker bara tänka mig ur det hade varit om Edit gått på dagis.. Hua!!!

 

Längtar otroligt till den 12 januari nu; ZUMBAN börjar igen!! Nu jä**ar ska det bort. Fläsket alltså!! Var helt inne på tidigare att börja på VV igen, men det skulle inte funka tidsmässigt med vägningarna och mötena tyvärr. Vägning kl 16 på onsdagar, Fredrik slutar 16 och det tar minst 39 minuter att åka till Tierp. Sen hem då, äta och iväg på zumba till kl 19. Nej, så vill jag inte stressa. Körde lite GI när Harry var lilliten och tänkte ge det en chans igen. Det är ju ingen bantingsmetod skriver dom utan en livsstil. Jag kan absolut klara mig utan potatis, pasta och ris osv. Det finns ju massor att alternativ till allt; råris, bönor, bulgur, matvete eller quinoa. Har idag suttit på Tasteline och sparat recept och lagt i inköpslistan. Ska bara visa Fredrik och låta honom godkänna :)

Tänk er bara en smarrig omelett till frukost med rökt kalkon i. En klick Keso och lite tomatskivor till. En halv avokado kanske och en kopp gott te! Blir bara hungrig av att se det framför mig.

 

Den stora julklappen vi fick sätter sig verkligen på hjärnan. Kan inte sluta tänka på HUR vi ska göra... Vi tycker dels att barnen är för små, det är ju ingen liten resa direkt.  2 veckor borta är jättestort för oss. Vi är ju inte vana att åka.. Vet inte om jag bara letar nackdelar nu, men f*n va svårt det ska vara!

Först måste jag och barnen ta vaccin, och det ska väl vara ex antal veckor emellan sprutorna. Passen ska fixas osv osv.. Kollade på ett ställe igår, nånstans i Thailand. Flygtiden är väl 11-12 timmar sen var det 2-3 timmar med buss, en båtresa och sen bil för att komma till hotellet. Blir bara ledsen när jag tänker på det. Vi kan ju inte åka om vi inte känner oss säkra på det. Så är det bara, tyvärr. Vi vill jättegärna åka, men jag vill också att barnen får ut nåt av det vilket dom inte får nu. GAH!!! Blir galen :(  Sen är det inte så kul för F heller som redan kommer vara borta 6 veckor från jobbet under våren uppdelat på 3 veckor slutet på januari och början på april.  Nej, usch vill inte tänka nå mer på det nu..

 

Ska sätta mig och göra nåt kul med med några bilder nu tänkte jag! Kanske tänka på lite annat för en stund.