tisdag 11 december 2012

Säga upp sig?

Kan man säga upp sig som mamma ett tag?! Då vi alla trodde att magsjukan gjort sitt så kräktes Harry igen.. I natt runt 01:30, kräktes han en gång sen var det bra.. Hade ruggigt svårt att somna om när allt va ordnat såklart. Allt bara brast, ingen vill ju såklart va magsjuk, men nu efter en vecka!?! Fortfarande ingen annan som blivit sjuk, jätteskönt såklart. Men det är såå irriterande!! Att först vara kräkfri drygt 48 rimmar till att sen var det över 60 timmar innan det kom igen.. Så less som jag är nu finns det inte ord för..
Jag får alltså panik av denna sjukdom! Blir som ett annat nervbrak, sitter på nålar, känslig m.m. :( Verkligen inge kul..
Nu får vi hålla alla tummar igen på att det gett med sig!!
Är så trött nu så jag har slumrat till flera under läggningen . Somnade kanske runt 03 inatt, upp före kl6 och full fart hela dan..
Med det så är det slutklagat. Nästan iaf. Harry va full i röda fläckar, utslag nu när vi skulle lägga oss..

Skjut mig

Fan nu är jag så less!!! Harry är kräkfri över 48!? timmar och kräktes nu igen vid 01:30.. Kan det ta om så fort? Fortfarande ingen annan i familjen som blivit sjuk. Mormor och morfar har också varit här och klarat sig.
Så nu blir det ju minst 48 timmar hemma igen?! Barnen som hade sett fram emot dagis imorgon (tisdag).. Stackars Edit!!
Och jag bryter ihop... Orkar inge mer nu!!!
Nu känns Stockholmsresan väldigt avlägsen :(