onsdag 13 mars 2013

Lite sne

Trodde man åkte till gymmet för att träna jag.. Inte ha syjunta!! Blev riktigt irriterad idag. Gå iväg och prata istället för att sitta i maskinerna och tjöta. Lika går å..
Uscha! Jaja, nu har jag sagt det iaf!

Och sen gjorde det så ont i mig när en kvinna stod i cablecrossen och kör nån slags triceps övning med rep. Halvtaskig hållning, sen dundrar på i 190. Tror hon gjorde sitt set på 10sek typ.. Alltså jag är inte rätt person att kunna tillrättavisa nån på gymmet, men ack så det sved i mig.

Imorgon kör jag på kvällen hade jag tänkt. Få lite push av Marie mfl. Vet inte vad jag ska köra för jag kommer ha gruvligt ont i armar imorgon ;))

Nu duscha!

Träningsvärk!

Skojar inte! :) Körde inte hela benpasset igår som jag tänkte.. Hoppade visserligen bara över en övning och sista cross-setet. Tog en långpromenad efter lunch istället. Det var nog bra för mina ben. Fast det är ju inte direkt träningsvärk, svårt och förklara. I vaden känns det som om det kommer sendrag de luxe vilken sekund som helst.. Får mjuka upp dom lite snart.
Enligt träningsschemat så är det bröst, axlar och lite triceps idag. Få se vad jag hittar på ;)
Kör iaf två övningar 3*10, 10 min crosstrainer, 2 övningar osv. Mumma att få upp flåset ännu mera mellan/under övningarna.

Tror ni inte att det kom mer snö igår då.. Så otroligt onödigt! En liten tröst är det redan är onsdag :)

Ta det lugnt ni som ska ut och köra!