onsdag 25 februari 2009

Stel i benen =)

Blir intressant att se hur jag kommer ur sängen imorgon!! Hihi
Gick mycket bättre än jag trodde, så det var ju positivt. Sprang visserligen bara mellan typ 5-6 lyktstolpar. Men jag vet ju att det funkar att öka på löptiden vart eftersom tiden går. Så det är bara att köra på nu.
Passade ju så bra eftersom vi skulle till min kusin och gratta honom. Fikat kändes extra gott och lite förtjänat nu!

Nä nu mste jag kila genom duschen och kolla om Fredrik också somnat. Är väldigt tyst uppe =)



+

+0,3 stod vågen på idag.. Är så TRÖTT på dessa hekton hit och dit!! Få se om träningen gett resultat till nästa vecka.
Har läst en del om sköldkörtlen nu och man kan få problem efter att man fött barn. Jag brukar inte läsa och leta efter symptom, men nu är jag faktiskt lite orolig. Ska nog ringa HC och fråga om jag får komma och göra ett blodprov. En sak mindre att tänka på då kanske. Är det inget fel på den så får jag helt enkelt KÄMPA på.. Men som jag skrivit förr så börjar motivationen tryta så smått!!
Vill ju så gärna!!!!


Äta med HELA ansiktet!

Så här fin såg Edit ut under frukosten =) Ett riktigt grötmonster!!


Var knappt hemma något igår. Kyrkis på förmiddan, hem äta lite, ut på promenad, hem äta igen och iväg och klippa Fredrik. Vi kom väl hem runt 21:30. Gumman slocknade direkt. Skönt!
Men hon vaknade vid 01:00 tiden. Gick över till henne och la mig. Hon somnade om direkt, men jag orkade inte gå tillbaka så även jag somnade där. =)

Idag är det vägning igen. Lika orolig som varje onsdagmorgon.. Kommer nog aldrig att lära mig!
Inget bad idag då det är sportlov, skönt att slippa stressa vidare efter lektionen för en gångs skull.

På fredag ska vi på bio, SJÄLVA! För första gången på över 9 månader ska vi göra nåt alldeles ensamma. Känns både och att lämna bort tösen, eller lämna å lämna. Mamma och pappa ska ha henne så dom kan ju lika gärna vara hos oss. Men jag kan tänka mig att jag inte kommer att slappna av helt utan titta på mobilen i tid och otid! Haha