måndag 4 januari 2010

Blandat

Ja, som ni kanske märkt så har jag varit väldigt dålig på att uppdatera här.. Tiden har helt enkelt inte räckt till! Dagarna har bara runnit iväg.

Har äntligen varit till barnmorskan på besök, 1:a sen inskrivningen i augusti. Behöver tydligen inte gå så ofta när man är omföderska. Lite väl länge kanske, men nu är det gjort och allt såg bra ut! Fick också lyssna på den lille! Underbart, hade nästan glömt bort det sen Edit. Hade Edit med mig sit och hin tyckte det var lite läskigt när nån tant tog på mammas mage och så. Blodtrycksmanchetten är riktigt otäck kan jag säga! :) Sötnöten, inte lätt heller och förstå vad som händer med mamma.

Ja, den lille i magen verkar vara ett riktigt vilddjur. Är en enorm aktivitet nu, inte alls som Edit. Graviditeten hittills har varit ungefär som med henne. Mådde ILLA! länge. Sen så hinner jag ju inte med att känna efter lika mycket denna gång. Dagarna går ju åt att underhålla henne och så. Visst känner jag av ryggen mer, är väl inte så konstigt när man lyfter och bär helt andra vikter än när man var själv med magen förra gången :)
Blir tydligen ganska många 2010:or här i Hedesunda igen :) Bra det!

Har äntligen köpt vagn, eller äntligen är väl att ta i kanske. Men dessa vagnar går ganska fort på Blocket så vi slog till. En 09:a, BabyTravel syskonvagn med liggdel. Använd mellan februari och sommaren så vi ska inte klaga :)

Namn är nåt som jag börjat fundera på nu. Har verkligen ingen aning! Jo ett, men vill inte skriva ut det än :) Med Edit hade vi inget killnamn och nu har jag inte alls tänkt på tjejnamn. Vet inte, men jag har nån känsla att det är en kille! Det visar sig :)








2009



Som jag slitit med detta kollage!! Var meningen att alla månader skulle stå med, men lyckades inte riktigt! Lite kul och se hur vår lilla Edit växt under 2009 :)