tisdag 16 oktober 2012

Nere idag

Har gått och varit irriterad hela dagen.. Är väldigt lättstött nu. Är verkligen ingen dans på rosor att “bara vara arbetslös” ska jag säga.
Många tror nog att man sitter hemma och glor på TV typ.. Ack så fel ni har. Var glada så länge ni slipper denna stress. För det är vad det är. Kroppen funkar inte som vanligt. Finnar och utslag. Och försöker man gå ner lite i vikt som jag så är det helt lönlöst. Jag är för stressad helt enkelt! Blir bara en ond cirkel.
Några ord som jag fick höra sist på AMS gnager i mitt huvud hela hela tiden och blir bara mer stressad.. Hur länge funkar det? 1 vecka, 1 månad??
Jag stämplar nu. Ligger på 65-70% av min intjänade SGI tror jag. Alltså inte mycket med andra ord… Det är ett rent h-vete. Jag VILL också jobba ju!! Att få den vuxna tiden med andra än bara andra föräldrar på dagiset tex. Att ta en lunch med nya människor etc.
Jag behöver det nu! Jag går sönder inombords ju =( Och jag vet att det inte hjälper att klaga, men för stunden så känns det skönt att få spy ut all galla. Om så bara för en liten stund.
Har faktiskt sökt två jobb idag, men som alltid så är det ingen idé att hoppas för mycket. Jag har inte blivit kallad på en enda intervju av ALLA jobb jag sökt. Måste vara helt värdelös på att skriva jag…..
Jaja, blir inge bättre av att vara bitter. Nån gång måste det vara MIN tur!