måndag 14 juni 2010

God natt då

Nu har jag ledsnat ur på denna dator!!! Tangenterna gör som dom vill.. Speciellt Gg.. Måste råkolla allt innan man skickar nåt.. Lika vänsterknappen på "musen", jätteseg. Tur att det finns en touch pad också, men det funkar inte så bra jämt med den heller. Datorn är 15 mån gammal.. Ska ta med den till Telia snarast för jag står inte ut! Börjar undra om det har nåt att göra med att denna var ett demoex... Hur som så ska tanentbordet hålla lite längre tycker jag!?!
----------------------------------------------------------------------------------------

Vill klippa mig!! Funderar på kort denna gång.. Kommer säkert ångra mig när det är gjort, men jag vill göra nå drastiskt NU!! Har suttit och kollat runt lite, men inte riktigt hittat det jag söker. Vill ha det kortare på sidorna och så pass långt att det går att göra typ lite tuppkam/rufs. Blir ju mer fix med kort hår och eftersom jag har ganska mycket självfall så är jag lite orolig att det bara blir krulligt av allt! Vill ju gärna ha platt, och ska jag kunna platta det så måste det vara lite längd på det.. Vilket problem va?! Haha. Får nog sova på saken känns det som.

Så God Natt sov gott & dröm sött



-1,5!!

JA, vågen visade -1,5kg!! *klapp på axeln* På alldeles egen hand!
Nu är det bara och fortsätta såhär Bettan!!!!
Blev en rejäl promenad igår närmare milen :) Motvind och dubbelvagn = jobbigt! Känns som om hela kroppen fick sig en omgång!

Denna vecka är F jourfri så då kan jag passa på och komma ut nån kväll själv. Måste komma igång med lite jogging känner jag!