torsdag 23 december 2010

Dan före dopparedan

 

Känner mig allt annat än klar inför julen iår. Visst, det blir jul ändå. Vi hann nästan klart med köket. Har elektrikern här nu och sätter upp “spottar “ under skåpen. Visar sig om spiskåpan hinner komma.. Den skulle ev. lackeras idag.. Så jag är tveksam. Tyvärr. Målade golvet 3;de gången igår och förhoppningsvis för sista gången på några år. Blir riktigt snyggt! Övergav rollern och penslade istället, blev mycket finare plus att jag fick i färgen i alla spikhål bättre än med roller. Så nu är det mest småfix inför imorgon och juldan.

Ska ta tjuren vid hornen och åka till Valbo efter 15 då F slutat. Är säkert MYCKET folk.. Men men, det kan inte hjälpas! Och när man åker själv så brukar det flyta på iaf. Då hinner jag även kolla lite kläder! Skrattar Ska som sagt till Owe Janssons och leta efter gardiner! Måtte det finnas dom jag vill ha!! Blir säkert någe mer på samma sväng! Var längesen jag var dit nu och då var barnen med. Är inte direkt nån barnvänlig affär. Kommer ihåg när vi skulle ställa babyskyddet i kundvagnen. Det fick inte plats.. Då är det små vagnar. Så jag fick ta vagnen som man har till kundkorgar och ställa babyskyddet i. Funka fin fint det,

Få se om jag orkar ta en sväng på IKEA också. Skulle behöva fylla på ljusförrådet lite granna. Och kanske nåt mer fårskinn. Det är SÅ kallt på våra golv dessa dagar. Brrrr!! Inte humant med dessa minusgrader som var igår. –24 när jag kom ner på morgonen, höll sig runt det hela dan. Idag är det väl runt –10-13, men för kallt i min mening ändå.

 

Nä, nu måste jag slita mig och försöka få nåt gjort i röran!!!