måndag 19 november 2012

Monday

Äntligen måndag igen =) Dagen för basar på dagis. Denna måndag har barnen längtat efter kan jag säga! Det är så kul och se att dom är så engagerade! Ikväll är det alltså basar på dagiset för föräldrar, syskon och släkt. Barnen har bakat muffins, chokladbollar. Dom har även gjort massa olika konstverk – tavlor, lyktor i lera m.m. Allt kommer vi att få köpa och alla pengar skänks till Barncancerfonden. Jättebra tycker jag!!
Ska bli kul och se alla små ikväll =)

Själv så sitter jag å kollar på lite kläder. Vet inte om jag ska göra en djupdykning i garderoberna eller köpa nåt nytt Blinkar I-landsproblem jag vet, haha. Eftersom kläderna sitter lite bättre nu så är det ju roligare att shoppa såklart! Men även att kläderna jag redan har sitter finare på. Ja, får ta en koll =)
Har faktiskt inte tränat på hela helgen, förutom zumban igår. All träning har stigit mig upp i halsen. Kan kräkas på den faktiskt.. Absolut så funkar detta koncept, som en rivstart i mina ögon. Sen då? Jag kommer inte orka hålla på med maten som jag gjort hittills.
Gör man av med mer än man stoppar i sig så går man ner i vikt eller står still. Eller hur?? Tränar jag varje dag och äter enligt tallriksmodellen så kan inte jag göra nå mer direkt så. Och maten jag lagat sista tiden har inte gått hem hos barnen heller. Det tar på motivationen ska jag säga. Våra barn brukar äta “allt” om jag säger så. Och mannen tycker det är bökigt med recept hit å dit. Kan jag hålla med om å. Vi har nästan alltid gjort veckomenyer och det ska vi fortsätta med. Lättare att planera och handla såklart.
Sen gör det ju inte saken bättre att jag aldrig kan få känna mig riktigt PIGG! Är täppt, tung i huvudet mest hela tiden.. Överkörd av tåget typ. En väldigt seg bakfylla.. Den ska ju komma på söndag och inte nu, haha!
Ska strax klä på mig och ta en promenad tänkte jag. Skönt och få rensa hjärnan lite.

Satt och kollade på lite skor, ja jag vet är skogalen =)

Nån av dessa eller kanske båda får följa med hem på fredag=) Ska fixa håret först. Spännande och se resultatet. Ska prova en ny frisör, Emma! Kul kul.Få se om vi träffas lite före på lördag innan avfärd med buss mot staden och middag på AllStar med tjejerna! F*n det ska bli skitkul och komma ut lite. Och jättekul att vi blev så många och lite nya tjejer med!

So long!