måndag 22 augusti 2011

Måndag

Har en envis hosta som inte vill ge sig.. Får alltid hosta när jag blir förkyld nu. Finns det nåt sammanhang? Har stora funderingar på och kontakta en homeopat.
Vet att pappa och storebror gick hos en i Gävle för flera år sen och att det fungerade. Är så less på dessa förkylningar som jag aldrig riktigt blir kvitt från! Har inte varit i toppform alls sen första förkylningen i våras. Av och till hela sommaren…
Får fundera på det.

Rivstarten drog igång idag! Brukar väga mig på fredagar, men glömde det. Vägde mig i morse och –1,5 sen förra måndagen.. Bra får jag erkänna med tanke på förkylning och hosta! Det enda jag gjorde var cykelturerna till dagis. Men cykelvagnen väger ju sina modiga kilon med busfröna i Ler. Bra för mig det!

Imorgon väntar dagis och klockan 16 ska jag vara inne i Gävle på arbetsförmedlingen på infomöte om arbetslöshetskassan.. Kul? 90 min ska jag sitta och lyssna på nåt som jag redan vet..
Kom en hel drös papper idag som ska skrivas under och skickas iväg. Men det är ju bra att AF kan samarbeta lite mera med FK och facken. Hade AF kunnat kläckt ur sig att jag skulle skaffa ett intyg från FK om hur stor min ersättning varit de 12 senaste månaderna redan förra veckan, så hade jag kanske fått det papperet och kunnat skickat allt redan…
Jaja, ingen idé att reta upp sig, hjälper ju inte mig direkt.

Har kanske en plan, men vet inte om den är vattentät.. Måste fundera och rådfråga runt lite först!

Nu ska jag slå igen datorn, hänga tvätten och lägga mig!