torsdag 14 februari 2013

Sjukstuga..

Då Harry blir piggare så är det Edits tur.. Hon vaknade med feber i morse.. Suck! Jag har känt mig totalt överkörd denna vecka. Dels av att varit låst i detta hus hela tiden och sen ligger nåt och gror i mig. Vaknar säkerligen sjuk snart.. :(
Med noll rörelse så kom sötsuget som på beställning.. Blää! Så less nu. Vill kunna gå ut när jag vill, inte bara torka snor..

Åkte iaf till Gävle igår och hämtade inläggen. Hade så ont i foten under gårdagen att jag inte kunde sätta ner den. Så fort jag fick på mig sandalen så gick det. Psykiskt? Vet inte, men skillnad är det! Försöker ha sandalerna hela tiden inne, men måste lufta ibland :) Som nu när jag ligger som slakt i soffan..
Inläggen i sandalerna passar bara i dom. Har ett till par som går att flytta runt. Ska bli intressant och se hur fötterna kommer reagera. Bra hoppas jag!

Hörde av en tjej att det finns en familj i Ockelbo som förlorat sin dotter i en sjukdom. Mamman syr nu massor med mössor i härliga färger och pengarna går till forskningen av "Spinala muskelatrofier (SMA) är en grupp ärftliga sjukdomar, där motoriska nervceller i mellanhjärnan, förlängda märgen och ryggmärgen bryts ned. Nedbrytningen leder till muskelsvaghet och muskelförtvining (atrofi). SMA förekommer i olika svårighetsgrader, men oftast är symtomen likartade inom samma familj. Generellt kan sägas att ju tidigare symtomen visar sig, desto svårare blir de."
Väntar med spänning på mössor till mig och barnen :)
http://frejamssan.blogg.se/