tisdag 22 maj 2012

Dräktig

Våran Mölla väntar bebisar! När som tror jag =) Riktigt tjock och go om magen! Men vi har trott i 1 vecka ungefär att det är DAGS! Den som väntar..
Hoppas på ett gäng sötisar! Mölla var ju riktigt söt som liten så det bådar ju gott!

DSC_0128

Fy vilken motvind det var hem från dagis idag! Var tvungen att gå en bit. Orkade helt enkelt inte! Var smart och lämnade cykelvagnen kvar på dagis i morse. Då var jag ju tvungen att cykla och hämta dom å! =) Fiffigt va? Så ca 12km cykel idag, kanske kan lägga till lite pga motvinden?! Ska försöka att cykla varje dag nu har jag tänkt! Skönt att börja dagen så. Synda bara att man ska svettas som en GRIS!! Bara forsar av en när man kommer in med barnen =) Men dom är väl så vana med det, haha.
Ska faktiskt försöka mig på ett zumbapass imorgon kväll! Gick igenom låtarna lite nu ikväll. Är väl några nya igen då jag varit borta några gånger.. Det går som det går, huvudsaken jag blir svettig!!
Blir även ett besök hos bästa Marie för lite färg&klipp imorgon! Välbehövligt =) Har inte bestämt mig för vilken färg eller nåt. Skulle vilja vara lite ljusare tror jag. Jaja, det visar sig.

Nu ska jag försöka få upp barnen genom duschen och sen sängen!!

Go natt!!!